Ohjeita

Voit kuunnella ostamiasi tuotteita tietokoneeltasi tai siirtää ne helposti kannettavaan mediasoittimeesi. Voit luoda itsellesi soittolistoja jotka toistavat musiikin haluamassasi järjestyksessä, joko tietokoneeltasi tai kannettavasta mediasoittimestasi.

Kuinka voin ostaa ja ladata mp3- ja pdf-tiedostoja?

Kun olet valinnut haluamasi ladattavat tiedostot, klikkaa ne ostoskoriin ja mene kassalle.
Maksutavaksi voit valita Klarna Checkoutin, joka tarjoaa sinulle kaikkien pankkien verkkomaksupainikkeet. Ostostapahtuman jälkeen pystyt lataamaan ostamasi tuotteet suoraan koneelle ”Kiitos ostoksestasi” -sivulta.

Voit kopioida mp3-tiedostoja omaan käyttöösi.

Emme palauta rahoja jos olet tyytymätön tuotteeseen. Tämän palvelun kautta ostetun aineiston kuuntelu- ja/tai katseluoikeus alkaa välittömästi maksun suorittamisesta ja ennen kuluttajansuojalain mukaisen peruuttamisajan päättymistä. Käytäntöä voi verrata siihen kun ostat kaupasta CD-levyn, joka on suljettu sinetillä: et voi enää saada rahojasi takaisin murrettuasi tämän sinetin.

Tarjoamme jokaisesta laulusta ääninäytteen, joten voimme olettaa että asiakas on tutustunut musiikkiin ennen kuin hän lunastaa itselleen käyttöoikeudet siihen. Tästä johtuen asiakkaalla ei ole oikeutta peruuttaa tekemäänsä tilausta.

Jos tuote on virheellinen, niin toimitamme tilalle uuden virheettömän tuotteen